Even Voorstellen

Gepubliceerd op 4 november 2022 om 09:08

Mijn naam is Roos, 

Ik ben getrouwd met de liefste man ter wereld en ben mama van 2 prachtige kinderen, 1,5 hond, 4 katten. Ik ben een bezige, sensitieve, creatieve, altijd in voor een feestje, aanstaande actieve vrouw. Samen met mijn gezin woon ik in het prachtige Duitse Alstätte, waar ik met heel veel plezier, enthousiasme en succes, een live- en online business run. Vanuit SoulSumana Creations, werk ik persoonlijk en op maat. Dit doe ik door af te stemmen op jouw energie of dat van jouw leven en/of bedrijf. Vanuit een rugzak vol ervaring en kunde binnen het Creatieve, Energetische, Healende, Spirituele en Intuïtieve Spectrum kom ik tot een traject, sessie, lezing of training op maat. 

Ik werk met kleine groepen en individuele energie. Vanuit jouw hulpvraag en in overleg met elkaar kijk ik mee naar wat er passend en mogelijk is. Als Happiness Alchemist Medium- en Mentor kies ik er bewust voor om elke dag te verbinden met geluk en te doen wat mij blij maakt! Hierin doe ik geen concessies... Vanuit de energie van SoulSumana creations is Hurghada happiness, Mystic healing Oracle en Rose Drums ontstaan.

Ik neem je graag mee naar een leven vanuit je hart, een leven in flow, bewustzijn, balans en verbinding met Jezelf, Spirit en de Natuur.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om het leven te vieren! Als mens zijn wij vaak geneigd het enorm moeilijk te maken, en de gelukjes onderweg niet te zien. Vanuit de verbinding met Spirit, de Natuur energie en mijn HART-missie ontstaat er waar nodig een verbinding, ik ben er dan ook van overtuigd dat je niet voor niets op mijn website terecht bent gekomen, kijk lekker rond, lees wat je aantrekt en wie weet mogen wij elkaar gauw ontmoeten.

 

Ik wil je er bij deze even aan herinneren dat jij een GESCHENK bent en dat GELUK jouw natuurlijke staat van zijn is?

Tot snel...

Liefs Roos

Reactie plaatsen

Reacties

Nathalie
een jaar geleden

Hallo Roos
Na het lezen van jouw website blijf ik geïnteresseerd achter ☺️
Ik sta op een kruispunt in mijn leven dat ik mij verder wil ontwikkelen dan daar waar ik nu ben. Ik vind hem echter lastig en merk dat ik stil blijf staan.
Ik had kaart 2 gekozen (hoe is het mogelijk), en dit spoort me wel aan om toch door te zetten.
Nou lees ik op jouw website iets van een jaartraining.
Deze lijkt mij erg interessant.
Kun je mij iets meer vertellen? En ook over de frequentie en kosten?

Lieve groet Nathalie Postma