Spirit Sparkle Sessie of Business Booster

Tijdens een Spirit Sparkle Reading stem ik af op jouw energie, dit
geeft je inzicht in je leven en de dingen waar je tegen aan loopt.

Waar nodig maak ik gebruik van de verbinding met de Spirituele wereld en inspiratie uit de Natuur.  Als medium werk ik als schakel tussen de Aardse Energie en de Spirituele wereld. Wanneer je geen contact wil met een overleden dierbare, kan ik met je meekijken bij vele soorten levensvragen:

*Waar sta je in je leven?

*Hoe komt het dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt?

*Waar liggen je kwaliteiten? 

*Waarom ben je gevoelig en pik jij dingen op?

*Hoe gaat het fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel in jouw leven?

*Wat kan je op werkgebied/business verwachten?

For to radiate is te be !!

Een Spirit Sparkle Reading duurt max 75 minuten en kan online of live worden ingeboekt.

Waar nodig ontvang je een uitgelegd schrijven na jouw sessie.

Wil je meer weten, neem dan contact op voor een vraag en antwoord momentje. Je kan mij ook vinden op Facebook en Instagram met Inspiratie en Inzichten voor het dagelijkse leven.

 

Mediumschap, Alchemie, Sjamanisme & Meer

Met meer dan 22 jaar ervaring met Natuurlijk Mediumschap, Natuur
Alchemie en Sjamanisme weet ik: wij zijn allemaal een onderdeel van
the Divine Power. Iedereen kan dit ervaren en voelen...

De SoulSumana Academy is voor balans, inspiratie, healing, bewustzijn, energie, geluk en inzicht in het leven. Dit zie je dan ook in alle trainingen terugkomen en ik ontmoet je graag wanneer jouw innerlijke Medium, Alchemist en/of Sjamaan je roept en jij deze wil ontmoeten.

Vanuit mijn rugzak vol ervaring op het gebied van energetisch verbinden en werken kan ik gebruik maken van verschillende stromingen en maak ik je graag wegwijs in de werelden van het Mediumschap, Alchemie en het Sjamanisme. In een Persoonlijk traject, Workshop, Healing Journey neem ik je graag  mee om te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en wat je er mee kunt in je dagelijks leven. 

Ik werk op afstemming  en op maat, hierdoor is het altijd een unieke en persoonlijke ontwikkelingsreis. Vanuit afstemmen werk ik met o.a. de creatieve en inspirerende download van mijn gidsen. Ik vul dit aan met de kennis en kunde vanuit de verschillende
trainingen die ik heb gevolgd in Engeland en Nederland.

Zijn er na lezen vragen dan kun je vrijblijvend mailen naar: soulsumana@gmail.com of via een contact berichtje een Sparkle Sessie aanvragen.