Spirit Sparkle Sessie en/of Business Booster

 

Tijdens een Spirit Sparkle Sessie lees en stem ik af op jouw energie, dit
geeft je inzicht in je leven en de dingen waar je tegen aan loopt.

Waar nodig maak ik gebruik van de verbinding met de Spirituele wereld en inspiratie uit de Natuur. Als medium werk ik als schakel tussen de aardse en de Spirituele wereld. Het is altijd mijn insteek dat jij tijdens een Spirit Sparkle Sessie inzichten en inspiratie ontvangt waar je mee verder kunt! Wanneer je geen contact wil met een overleden dierbare, kan ik met je meekijken bij vele soorten levensvragen:

*Waar sta je in je leven?

*Hoe komt het dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt?

*Waar liggen je kwaliteiten? 

*Waarom ben je gevoelig en pik jij dingen op?

*Hoe gaat het fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel in jouw leven?

*Wat kan je op werkgebied/business verwachten?

EEN BUSSINESS BOOSTER SESSIE IS OOK EEN HELE GOEIE OPTIE VOOR ALS JE BEDRIJF WAT EMPOWERMENT KAN GEBRUIKEN!

Vanuit mijn succes belevingen in  management en ondernemersland kan ik als geen ander de Sparkle in je Business beetpakken. Door o.a. de combinatie met met mediumschap, helderweten en voelen ontdek jij de Bedrijvige Sparkle(s) van jouw Ziel en weet jij deze (weer) aan te wakkeren...

For to radiate is te be!!

Een Spirit Sparkle Sessie/Business Booster Moment duurt 60-90 minuten en kan online of live worden ingeboekt. Waar nodig ontvang je een uitgelegd schrijven na jouw sessie.

Wil je meer weten, neem contact op voor een vrijblijvend vraag en antwoord momentje.

 

Healing From Spirit *& de Natuur

 

De mogelijkheden die ik binnen het healings Spectrum aanbied zijn Spirit healing, Soul Retrieval, Reiki, Shambala en Chakra Balance Healing. Ik werk samen met mijn Gids dokter Robert en zijn healings team vanuit de Spirituele wereld. Zij bieden de Spirit Healing aan vanuit de Bron/God Source. Spirit Healing kan in combinatie met de energie van de Rose Drums gegeven worden. Healing stroomt vanuit Spirit, door Spirit, naar Spirit. Ik mag je uitnodigen voor een reis vol balans, energie, inzicht, liefde en licht. Healing op afstand kan ook, zo is healing vanuit Spirit voor iedereen bereikbaar, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Er zijn geregeld healing inloop momenten in het Healing Centre te Wierden waar je voor Spirit Healing kunt aanmelden. 

Bij alle healings vormen werk ik als doorgeefluik voor de healende energie vanuit de Divine Power. Healing kan jou helpen bij fysieke, emotionele en mentale klachten. Het is geen wondermiddel en vervangt nooit de reguliere gezondheidszorg, ik zie healing als een mooie ondersteuning welke heel goed kan samenwerken en ondersteunen naast regulier zorg.

Gedurende de behandeling kan het zijn dat je veel ervaart, maar het kan ook zijn dat je pas een paar dagen/weken later kan voelen en omarmen wat de healing heeft bewogen, losgemaakt en heeft aangewakkerd. Healing werkt daar waar nodig en je ontvangt dat wat er nodig is. Na de Healing voelt men zich vaak ontspannen en rustig, er is na de Healing tijd om ervaringen door te spreken samen met mij.

Spirit Healing is een holistische vorm van healing waarin het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. De energie van de Spirituele wereld, werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Omdat de healing vanuit Spirit wordt aangereikt door mijn gids Dokter Robert en zijn healing team weet ik nooit precies hoe het proces zal werken en wat de resultaten zullen zijn, wel zal ik na de tijd toelichten waar ik dit kan wat er precies is gebeurt. 

Een Spirit healing sessie duurt tussen de 45 en 60 min en kan op locatie maar ook op afstand worden gegeven. Healing is voor iedereen en je hoeft er niet in te geloven om het te kunnen ervaren.

 

Mediumschap, Alchemie, Sjamanisme & Meer

 

Met meer dan 22 jaar ervaring met Natuurlijk Mediumschap, Natuur
Alchemie en Sjamanisme weet ik: wij zijn allemaal een onderdeel van
the Divine Power. Iedereen kan dit ervaren en voelen. De SoulSumana Academy is voor balans, inspiratie, healing, bewustzijn, energie, geluk en inzicht in het leven. Dit zie je dan ook in alle trainingen terugkomen en ik ontmoet je graag wanneer jouw innerlijke Medium, Alchemist en/of Sjamaan je roept en jij deze wil ontmoeten.

Vanuit mijn grote rugzak vol ervaring op het gebied van energetisch verbinden en werken kan ik gebruik maken van verschillende stromingen en maak ik je graag wegwijs in de werelden van het Mediumschap, Alchemie en het Sjamanisme. In een Persoonlijk traject, Workshop, Healing Journey, een Jaartraining of en Spirit Sessie neem ik je graag  mee om te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en wat je er mee kunt in je dagelijks leven.

Ik werk op afstemming  en op maat, hierdoor is het altijd een unieke en persoonlijke ontwikkelingsreis. Vanuit afstemmen werk ik met o.a. de creatieve en inspirerende download van mijn gidsen. Ik vul dit aan met de kennis en kunde vanuit de
trainingen die ik heb gevolgd in Engeland en Nederland.