Rose Drums & Rituals 

For to love is to drum, for to drum is to love...

When you are open for the moving sound of your Shaman Drum you are open for the magic in your life to flow and glow. Let's connect and create some magic together.

For to love is to drum, for to drum is to love...

Heb jij al een eigen Magical Rose Drum?

Er kunnen weer nieuwe bestellingen worden aangenomen. 

Vanuit mijn liefde voor drummen en healing en de verbinding met jou ontstaat de Rose Drum. Onder de inspirerende begeleiding van de Natuur Spirits, de Spirit van de Dieren & mijn Gidsen Team stem ik af op jouw energie en maak ik een unieke Rose Drum die volledig matcht met jouw prachtige essentie. 

For your Sparkles are part of the spell I use to create the essence of your Rose Drum

Het bespelen en creëren van de Shaman drums maakt al jaren een groot deel uit van mijn leven en heeft een speciale plek binnen mijn bedrijf SoulSumana Creations by Roos. De Rose Drum ondersteunt je op jouw levenspad, geeft je inzichten en haalt je "Inner Shaman" naar boven. 

De Rose Drums staan als een "Drum" voor hun lichte verbindende en liefdevolle spirituele energie. De kleurrijke healende beleving en klanken geven je dat wat nodig is voor jou. Wanneer jij een Rose Drum aanvraagt weet je dat je een unieke "one of a kind" Shaman Drum in je handen krijgt die je in balans brengt. 

"For to drum is to be"

Wow, wanneer ik werk aan jou drum en alle gechannelde energie samenkomt zorgt dat voor een pure kracht en een sterke verbinding vol liefde. De Drum is een prachtige creatieve weerspiegeling van jouw ziels energie. Ik werk naast de channeling vanuit het Universele en Aardse ook vanuit de verbinding van ziel naar ziel, dit zorgt ervoor dat jouw Sparkles de kern energie van jouw drum vertegenwoordigen en de verbinding tussen jou en je Rose Drum er eentje is vol magie en levens energie. 

Laat de liefdevolle en healende klanken van jouw Rose Drum kleur en inspiratie aan je leven geven. Wil jij zelf een Drum bouwen onder begeleiding van jouw Gidsen en Moi dan heb ik een prachtig aanbod voor je.

Meer informatie over de Shaman Rituals Workshops, Behandelingen of een Rose Drum bestellen/bouwen, neem dan vrijblijvend contact met mij op via de onderstaande button. 

Liefs Roos