Het licht in jezelf ervaren

Gepubliceerd op 3 december 2022 om 20:04

Je licht voelen, omarmen en waar je wil delen met anderen. Het licht van de natuur is in jou aanwezig, het licht van moeder aarde en vader hemel. Als je merkt dat je wat vermoeider bent weet dan dat jij het licht kan inademen, kan laten stromen vanuit de verbinding met de natuur energie om je heen, ga naar buiten en adem de lucht in. Verbinding maken met jezelf, je licht en het licht in de natuur geeft je stilte en dit geeft je de ruimte om te voelen wat er echt toe doet! Even niks en vanuit dit niks kijken naar wat er mag groeien, wat er mag zijn, welke verwachtingen heb je en waar loop je in vast, wat mag een beetje meer lucht hebben? 

Het is vanuit wat je voelt dat niet werkt altijd een goede tijd om te verbinden met dat wat er vanuit jouw licht mag transformeren, zijn, ontstaan en wat jij over de wereld heen laat shinen? Voor mij is de rust nemen en de warmte, het liefdevolle samenzijn in de diepere verbinding met jezelf, je gezin, je vrienden en familie ervaren weer even thuiskomen bij wat telt. Het aarden in Spirit, we zijn in de kern allemaal verbonden!! Neem jij de tijd om te voelen wat dit voor jou betekent? Hoe ziet verbinding en samenzijn eruit voor jou en hoe geef jij hier vorm aan? Wat een prachtige energie voor deze tijd,️ lekker omarmen it is!! 

Ik ga vaak even Offline, achter de schermen heerlijk even uit op alle Socials, iets met een bewuste keuze en zelfzorg. 

Voor als je wil bijhouden wat er achter de schermen aan leuks plaatsvindt check de verdere informatie op de website of Facebook. 

Via de mail: soulsumana@gmail.com ben ik bereikbaar voor vragen, info en het bestellen van een Business/Personal/Spirit Sparkle Reading of Healing.

 

"Let's celebrate life and the beauty we shared for we are all one"

 

Liefs Roos 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.