Hurghada Happiness

Gepubliceerd op 23 mei 2024 om 12:25

Oke, daar gaan we...  Ken je dat zo ontzettend enthousiast zijn, net een klein kind, springend en aan staan omdat je weet DIT IS WAAR ALLES SAMEN KOMT Jeetje lieve allemaal: HOE BLIJ KAN JE ZIJN!! SoulSumana Creations heeft er een zusje bij, en wat voor een.... Wie had dit ooit gedacht toen ik begon aan mijn Spirituele Reis? Ik in ieder geval niet!! Wow, je laten leiden door je hart, je Spirit Sparkle volgen het betekent dat je op paden komt waar je soms zelf ook heerlijk verrast mag worden.

"For the concert of life, no one recieves a program " een qoute die bij Oma vroeger aan de muur hing en na haar overlijden nu met mij mee wandelt in alles wat ik doe, aanga en creëer.

Hurghada Happiness by Roos is born, she will take you into your healing light and will guide you to love, een prachtige reis energie voor vrouwen die er even uit willen, die weten er is meer en vooral voor vrouwen die vanuit de verbinding met hun eigen healing kracht en die van de natuur en spirit om ons heen willen leven, delen en werken. 

https://www.instagram.com/hurghada_happiness/

En YESS, dit jaar gaan we al reizen, Hurghada Happiness presents YOUR HEALING JOURNEY

4 okt - 11 okt 2024  en 11 april - 18 april 2025 

Na heel veel deep-diven, afstemmen, verbinden met "all without and within me", na alle mooie moois van de afgelopen jaren. Maar, vooral vanuit de roep van Hathor die in een bijzondere diepgaande duidelijke boodschap onze eerste reis in Egypte doorkwam was het duidelijk!! SoulSumana Creations gaat op reis, en neemt mee; YOU, It's journey time, Your Healing Journey Time! 

Vanuit de drie Egypte reizen in dit afgelopen jaar die ik heb gemaakt, is er in de verbinding met mijn Spirit Sparkle, de roep van Spirit, mijn intense passie voor healing, creatie en natuurlijk energie werk een duidelijke route zichtbaar. Met heel veel enthousiasme en blije vibes plaats ik dit eerste bericht ️over de Spirituele Reizen die gaan komen. We gaan naar Egypte, daar waar het magische gouden licht van de Zon, de helende kracht van de Rode Zee, de wijsheid van de Woestijn en de inspiratie van de Godin Hathor klaar sta voor jou. De YOUR HEALING JOURNEY neemt je mee naar de ongeziene kunsten van healing die diep in jouw ziel zijn opgeslagen. Samen met de Godin Hathor, de Godin Moeder van alle Goden, de beschermer van wat geboren mag worden gaan we op reis. Hathor is de Godin van liefde, zang, dans, vreugde, zorgzaamheid, vruchtbaarheid en seksualiteit. Vanuit een prachtige helende inwijding op de eerste dag gaan we samen creëren, verbinden, en onderzoeken. Deze reis brengt je naar jezelf, naar je kern! Egypte is het land waar de sluiers dun zijn, waar wat aangeraakt en gevoeld wil worden, waar jouw licht wordt geraakt en gezien.

 

De Your Healing Journey reis naar Egypte neemt je mee in  7 daags verhaal vol liefde, healing, licht, avontuur, magie en beleving. Laat je verrassen door bijzondere ontmoetingen, de energie van de natuur en de mystiek van het mooie Egypte. Hurghada Happiness brengt je in contact met een eeuwenoude healing beschaving die jouw natuurlijke healing flow inspireert. Ben jij er klaar voor, laat je dan meenemen in de helende bedding van Egypte.

Egypte, een land met mystieke plekken waar we kunnen landen in liefde, licht en oude wijsheden. Haar oude naam Khemet, betekent zwarte aarde. Vanuit zwart ontstaat leven, vanuit zwart ontstaat alles. Egypte, het is werkelijk de meest magische, helende & heilige plek die ik heb mogen ervaren. Egypte roept je aan, Egypte beweegt je om vanuit je licht te leven. Als je bij het lezen van deze post een YES voelt, dan is het jouw tijd om je te laten vervoeren door de helende energie van Egypte en de Power Point met meer informatie vrijblijvend aan te vragen. 

 

Naast onze prachtige Healende reizen, drie stuks! Hebben wij ook de mogelijkheid om jouw Hurghada en Egypte dag excursies via ons te boeken, meer hier over kan je vinden via deze link: https://www.saguaro-international.company/nl

Wie weet tot een mooie ont-moeting in Egypte. 

Liefs Roos

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.